طريقة عمل الشيكولاتة الفيريرو روشية بالصور
أكـــيــد عارفينها مايحتاج
ونشوف طريقة عملها
نحتاج الى
:
1- كمية من البندق العادي والبندق المجروش..
2- شكولاته خام 200 جرام..
3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.
4- من 40 الى 50 جرام زبدة
5- قوالب اشكال
الطريقة:
1- تحطوا الزبدة + الشيكولاته الخام في قالب.. وتذوبوها زي الصورة 2 ..
3- تضيفوا كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا
4- تضيفواملعقتاان نوتيلا على الخليط
حتى تصبح زي الصورة 5
طريقة عملها في القالب:
1 - تزيدوا كمية بسيطه جدا في القالب .. عشان يبان الشكل..
2- تضيفوا البندق عليه ..
3- تحطوا الخليط على القالب ..
4_وتكملوا زي الخطوات الثلاث الأولى ..
5 _ بعد ما تخلصوها تحطوها في الثلاجة حتى تجمد شوية ..
الخطوهـ الأخيره
تطلعوها من الثلاجة و تقلبوها .. طبعا على حسب القالب اللي بتحطيه
وبالهنــــــــــــــــا والعافيــــــــــــــه